Crema pentru oxigenare si hidratare premium care 
este primul produs din gama Derma+Premium Care pe care îl incerc. Când am început sa folosesc această cremă, în urma cu o luna, tenul meu era destul de deshidratat și parca puțin iritat. Pentru ca radiațiile UV au un nivel destul de ridicat în această perioadă din an, mi-a atras atentia  crema care promita sa lupte impotriva factorilor negativi care afecteaza pielea.Încă de la prima aplicare mi-a plăcut foarte mult pentru ca este o cremă lejeră, se întinde bine și uniform. Intră repede în piele și nu este lipicioasă.După doua saptamani de folosire, rezultatele erau vizibile. Tenul pare mai sănătos, mai proaspăt. Pentru ca hidratează în profunzime, imi simt mereu tenul catifelat si hranit. Crema are ingrediente active de noua generație care ajuta la oxigenarea si hidratarea pielii . De asemenea, conține drojdie care, fiind bogata în aminoacizi, ajuta la refacerea celulelor pielii. După alte doua săptămâni de utilizare dimineața și seara, tenul meu deshidratat, s-a vitalizat. Oxigenarea și hidratarea sunt sporite de complexul mineral activ din componenta cremei, care combat si efectele nocive ale poluării. Fiind și hipoalergenica folosesc această cremă cu mare incredere chiar si atunci cand tenul meu este foarte iritat.  Sunt încântată și bucuroasa că am descoperit aceasta cremă care este ideală pentru tenul meu.

Un alt produs folosit in aceeasi perioada:  Fiole pentru regenerare celulara Aslavital Mineral Activ.                                       
Se spune ca produsele din gama Mineral Activ reprezinta calea spre frumusețe.Din această gamă am ales fiolele de regenerare celulară Aslavital care au în componenta si Argila 100% naturală, numita ingredientul minune, pentru beneficiile terapeutice deosebite. Eu aplic conținutul unei fiole seara, pe tenul curat, prin masaj ușor. Imediat după aplicare,  pielea rămâne moale , catifelată, elastică. Conține ingrediente active de ultima generație care asigură o hidratare intensă și țin la distanță efectele nocive ale radiațiilor UV și ale poluării. De la a cincea fiola aplicată am observat ca tenul este mult mai luminos, mai fin si a capătat elasticitatea si fermitatea pe care mi-o doream. Imi doream de foarte mult timp sa nu mai am un ten tern, iar aceste fiole chiar m-au ajutat enorm. Când am terminat cele șapte fiole am observat ca tenul meu este vizibil revigorat și luminos chiar si dupa cateva zile de la terminarea lor. Rezultatul chiar este de durata daca folositi o perioada mai lunga aceste fiole.  Sunt încântată de beneficiile acestui produs și il voi folosi cu toata increderea cateva luni.

Crema pentru oxigenare si hidratare (Derma+ Premium Care) & Fiole pentru regenerare celulara (Aslavital) – Farmec

11 comentarii la „Crema pentru oxigenare si hidratare (Derma+ Premium Care) & Fiole pentru regenerare celulara (Aslavital) – Farmec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *