În urma cu doi ani citeam pentru prima data despre produsele Paula’s  Choice si am incercat un gel de curatare care m-a impresionat prin hidratarea pe care o oferea tenului meu. Eram în căutarea unor cosmetice cât mai naturale și bineînțeles, cu rezultate bune  în ceea ce privește problemele tenului meu. Mai târziu, am ajuns sa am inca doua produse de la acest brand dupa ce am participat la un eveniment organizat la Bucuresti: gelul de curatare The UnScrub și serul Earth Sourced Power Berry.                     

În spatele brandului de cosmetice este o femeie, o specialistă în domeniul îngrijirii pielii. Conduce o echipă extinsa de cercetare care se bazează pe studii științifice publicate în jurnale medicale.   Aceste informatii mi-au dat încredere și am ales sa încep sa folosesc cu mare bucurie gelul The UnScrub. Este un produs de curățare care nu trebuie sa lipsească din rutina zilnică de îngrijire a tenului, dacă vrei sa obții cele mai bune rezultate. Încă de la primele aplicari  am simit o curățare perfectă. Este un gel cremos care împreună cu perlele de jojoba din compoziție, îndepărtează sebumul, impuritățile, machiajul. Deși perlele de jojoba au rol abraziv, acestea nu irita tenul, ci il exfoliază cu blândețe, îndepărtând celulele moarte, protejând în același timp bariera naturală a pielii. După  clătirea  cu  multă apă tenul rămâne curat, neted și catifelat. Extractul  de mușețel și de ceai verde din compoziția gelului The UnScrub, calmează pielea și previn deshidratarea.  Am un ten sensibil, iar pentru mine acest gel de potriveste de minune.
Eu îl folosesc zilnic dar poate fi utilizat și ocazional. După aplicare în strat subțire, masare ușoară,  urmează clătirea cu multă apă și tenul rămâne cu aspect luminos,  fără urme grase. Am uitat sa precizez ca înainte de aplicarea  acestui gel de curatare, fata se uda cu multă apă călduță, iar după clătire, aceasta se usucă tamponand cu un prosop. Părerea mea este ca acest produs curată impecabil, este de înaltă calitate și îl recomand cu încredere.

După curățarea tenului cu The UnScrub am hotărât sa folosesc serul Earth Sourced Power Berry. Acesta are o formula care cuprinde 15 extracte de fructe, dintre care 13 sunt extracte de fructe de pădure. Și cum acestea sunt pline de antioxidanți, serul în sine este un produs puternic antioxidant. Nu m-am așteptat sa mi se potrivească și sa îmi placa atât de mult. Are o textura de gel lăptos pentru ca nu conține silicon. Având in compozitie 95% produse naturale , plus vitamina C, serul intra imediat în piele. Revitalizează și hidratează pielea, previne aparitia primelor riduri, fiind exact ceea ce căutăm eu. Totodată, calmează și reduce inflamația.  Dupa  cateva aplicari, am observat ca tenul devine mai luminos. Serul protejeaza împotriva poluării, fiind excelent de folosit dimineata. Are o culoare naturala de roz, culoare ce provine de la minunatele fructe de pădure. Îmi place atat de mult senzația lăsată, încât am început sa-l folosesc seara, bineînțeles pe tenul demachiat si curatat foarte bine in prealabil cu gelul The Unscrub.  Acest produs de curățare împreună cu serul Earth Sourced Power Berry  fac treabă bună împreună fiind produse eficiente și în cazul tenului sensibil. Dacă doriți produse de înaltă calitate, naturale va recomand Paula’s Choice si pe puteti gasi pe site-ul lor oficial .

Gelul de curatare The UnScrub este la pretul de 140 lei, iar serul Earth Sourced Power Berryla pretul de 168 lei.

Gelul The Unscrub & serul Earth Sourced Power Berry-Paula’s Choice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *