Eu, personal, sunt alergica și încerc produsele cosmetice cu o oarecare teama. In rutina mea zilnică produsele de la Farmec, din gamele „Gerovital” și „Aslavital”, ocupa un loc foarte important si sunt foarte mulțumită  de efectele lor asupra tenului meu. Farmec este cel mai mare producător de cosmetice românești, brand-ul nostru de tradiție si pentru mine este un brand preferat de ani de zile. Revenind la tenul meu alergic, uscat și sensibil, am remarcat si mi-am propus sa folosesc produsul „Fiole hidratante detox” de la „Aslavital”. După șapte zile de utilizare am avut o senzație de prospețime, îngrijire și răsfăț. Asupra tenului meu au o acțiune intens hidratantă,  calmanta, revigoranta. Conținutul fiolei se aplica foarte ușor pe față, gât și decolteu.  Pătrunde rapid și adânc în piele și nu necesita clătire. Fiind un produs detox, nu numai că hidratează tenul, ci asigură și o buna protecție antitoxica. Argila, unul dintre elementele din compozitie, este cea care absoarbe și elimină toxinele din piele. Aceleași  efecte le are și cafeina. Acidul  hialuronic in combinatie cu celelalte ingrediene formează o bariera care ajuta la păstrarea apei în piele, iar tenul rămâne hidratat și elastic.    

 Pentru  continuarea tratamentului de îngrijire a tenului meu uscat, sensibil și pe deasupra și alergic, m-am hotărât sa folosesc „Cremă activ-hidratantă 24H” dimineata, dupa ce am curatat tenul. Această cremă este din gama „Gerovital H3 Derma”, iar după patru săptămâni de utilizare zilnică,  pot spune ca am făcut una dintre cele mai bune alegeri. În primul rând, nu mi-a provocat reacții alergice. Se aplica foarte ușor,  intră foarte repede în piele și lasă o senzație plăcută, de hidratare profundă. Compușii activi printre care Ceramidyl-Omega 3-6-9, sunt cei care hrănesc pielea în profunzime și compensează deficitul apei, hidratând. Cred ca  această cremă se deosebește de altele prin elementul “uree” din compozitie. Ureea are rolul de a face celulele sa absoarbă și sa rețină o cantitate mai mare de apă în țesuturi. Mărește viteza de reepitelizare a epidermei. Tenul rămâne hidratat și elastic până la sfârșitul zilei. Senzația este foarte plăcută iar eu sunt foarte încântata de beneficiile acestei creme, care este și o excelentă bază de machiaj. O recomand cu încredere.                                 

Cum altfel se poate încheia ritualul de îngrijire al unui ten uscat și sensibil, dacă nu cu o cremă de noapte. Eu am folosit cu succes „Cremă Anti-age intens regenerata” din gama „Gerovital H3″ Evolution”. Conține aceleași principii active ca și crema de zi, dar este mai îmbunătățită,  având o textura mai consistenta. Aceasta cremă păstrează un nivel de hidratare echilibrat, deoarece pe timp de noapte pielea tinde sa se usuce mai mult. Pe lângă efectul hidratant, aceasta crema are și alte proprietăți: este regeneranta, antioxidanta,  calmanta. Conținutul sau foarte echilibrat, compus din uleiuri, grăsimi și seruri naturale și complexul anti-age, ii conferă odată în plus un rol important în combaterea ridurilor și a imperfecțiunilor.  Se aplica prin masare ușoară, bineînțeles după demachierea si curatarea tenului. Dupa o luna de utilizare seară de seară, tenul este mai luminos și mai fin la atingere. Sunt fericita ca brad-ul Farmec m-a ajutat sa-mi găsesc produsele perfecte pentru tenul meu. 

Gasiti cele trei produse folosite de mine pe site-ul oficial Farmec, dar si in farmacii. Fiolele hidratante detox Aslavital Mineralactiv sunt pe site la pretul de 41,23 lei, crema activ hidratanta 24 h este la pretul de 59,65 lei, iar crema anti-age intens restructuranta o gasiti la pretul redus de 30,36 lei. 

Trei produse Farmec care imi rasfata tenul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *