Pentru ca tenul necesită o continuă îngrijire și mai ales pentru că tenul meu este uscat și sensibil, am ales să încerc și produsele din gama „Gerovital Equilibrium”. Eu credeam că această gamă este folosită pentru îngrijirea tenului numai în saloanele de cosmetica. Citind mai multe despre „Gerovital Equilibrium”, am aflat ca produsele din această gamă, pot fi folosite cu succes și acasă. Așa că am ales pentru început doua produse: un demachiant „Fluid demachiant calmant” și o crema hidratantă “Cremă hidra-activă”.
Chiar după primele zece zile de utilizare dimineața și seara, au început să se vadă primele efecte. Îmi place foarte mult demachiantul pentru că are o textura lejeră și se întinde ușor pe față. După un masaj ușor, îndepărtez cu o dischetă, iar tenul rămâne curat și parcă simt cum respiră, lasând o senzație plăcută de confort. Uleiul de măsline din compoziția demachiantul induce o stare de relaxare a tenului. Sunt foarte incantata de recipientul in care se gaseste acest produs pentru ca pompita ma ajuta sa imi dozez cantitatea necesara pentru demachiere. Pentru a demachia un machiaj am nevoie de doua pompite pentru ten si doua pentru demachierea ochilor, iar pentru o demachiere a tenului dupa o zi in care nu am folosit machiaj, doua pompite pentru intreaga fata sunt suficiente. După fiecare demachiere, îmi place sa pulverizez pe față apă termală, apoi aplic o cremă. Știind ca tenul meu uscat și sensibil are nevoie de o hidratare intensă, am ales „Cremă hidra-activă”. La fel ca demachiantul și această crema din gama „Gerovital Equilibrium” a început sa-și arate efectele după câteva zile de utilizare. Tenul devenit mult mai catifelat si mai luminos. Îmi place foarte mult textura. Este cremoasă, intră foarte repede în piele, iar efectul de piele moale, catifelată, se păstrează până la următoarea demachiere. Uleiurile naturale din compozitie printre care uleiul de avocado și untul de shea,  sunt cele care hidratează intens, iar acizii grași esențiali omega 3, 6, 9,  formează o barieră protectoare pentru ten, barieră ce nu mai permite acțiunea nocivă a factorilor externi. A trecut mai mult de o lună de când folosesc aceste doua produse din gama „Gerovital Equilibrium” si sunt foarte încântata de rezultate și le recomand cu mare drag și încredere.

 

Gasiti cele doua produse folosite de mine din gama Equilibrium pe site-ul oficial Farmec, dar si in farmacii. Fluidul demachiant calmant este pe site la pretul de 110,67 lei, iar crema hidra-activa este la pretul de 131,14 lei. Cantitatea produselor (500 ml respectiv 200 ml) este suficientă pentru mai multe luni, iar raportul calitate preț este minunat. La un pret bun, aceste două produse sunt foarte eficiente, iar cantitatea in care le gasiti este perfecta pentru persoanele care vor sa foloseasca timp indelungat produsele.

Ingrijirea tenului cu doua produse din gama Gerovital Equilibrium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *