Astazi, vedeta articolului este paleta de la theBalm, Nude Tude. Este una dintre paletele de farduri preferate. Nuantele de nude, dar si cele de mov inchis, de negru fac ca aceasta paleta sa fie ideala atat pentru un machiaj de zi, cat si pentru un machiaj de seara.Va dau si o veste buna: reducerile de Black Friday continua pe site-ul Notino. Pana pe data de 17 noiembrie veti putea beneficia de 15% reducere folosind codul black, iar intre 25 noiembrie si 1 decembrie veti putea beneficia de 20% reducere la brandurile populare selectate folosind codul black20.

Pentru ca paleta de la theBalm, Nude Tude, este la reducere, va prezint acest produs pe care il folosesc cu drag de fiecare data. Fardurile sunt foarte pigmentate si cremoase, ideale pentru un machiaj rezistent si special. Atat fardurile mate, cat si fardurile sidefate sunt usor de utilizat. Pensula pe care o primiti la aceasta minunata paleta este de foarte buna calitate si asigura un machiaj foarte bine realizat, chiar o pot compara cu o pensula se la un brand profesional. Din nuantele paletei Nude Tude folosesc aproape zilnic “Snobby” si „Seductive”, iar nuanta „Stubborn” o folosesc chiar ca inlocuitor al iluminatorului. Pentru un machiaj de seara am folosit nuantele „Sexy”, „Silly”, „Sleek” si „Serious”. In cazul in care aplicati si o baza de machiaj inainte de aplicarea fardului, nuantele vor fi mai pigmentate si mai rezistente. O folosesc foarte des si realizez cu ajutorul ei un machiaj simplu, de zi. In coltul intern al ochiului, aplic in general nuanta “Snobby”, iar pe pleoapa, aplic mai intai nuanta „Sexy” si estompez cu „Stand-offish”. Foarte difuz, aplic in coltul extern al ochiului si la baza genelor nuanta „Silly”.

Fiind un machiaj simplu, natural, il port aproape zilnic, in functie de nuantele pe care aleg sa le folosesc pentru machiajul ochilor. Pot compara calitatea acestui produs cu cea a unei palete pentru make-up profesional, la un pret chiar de doua ori  mai mare. Pentru persoanele care doresc sa gaseasca intr-o paleta de machiaj atat nuante care se pot folosi zi de zi, dar si nuante perfecte pentru evenimente, Nude Tude este ideala.

 

Reducerile de Black Friday continua pe Notino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *