Pe data de 20 martie am avut placerea de a fi prezenta la evenimentul Yves Rocher organizat cu ocazia aniversarii celor 60 de ani de la crearea acestui brand si a celor 20 de ani de existenta in Romania. Este un brand pe care il indragesc de foarte multi ani. Pot spune ca am crescut odata cu acest brand pentru ca niciodata nu lipseau fel si fel de produse Yves Rocher din trusa de ingrijire a mamei mele. Treptat, cand am crescut, am inceput sa folosesc si eu produsele acestui brand, iar astazi ma declar fan Yves Rocher. De la creme pana la geluri de dus si de la parfumuri pana la produse de make-up, specialistii Yves Rocher ne-au surprins de fiecare data cu produse naturale pline de prospetime si de beneficii.

Evenimentul a fost organizat printre flori proaspete in Floraria Iris, un loc care emana prospetime la fel ca brand-ul Yves Rocher si care ne inspira zi de zi si ne indeamna sa fim cat mai naturali. Am avut ocazia sa calatorim cateva minute in La Gacilly, locul unde, acum 60 de ani, domnul Yves Rocher a creat produse cosmetice pe baza de plante. Chiar in inima acestui oras sunt create produsele cosmetice Yves Rocher, preferate de milioane de femei din intreaga lume.

Cu ocazia evenimentului aniversar, asa cum spuneam, am avut prilejul să călătoresc în orășelul La Gacilly și să trăiesc experiența de a păși în grădina botanică Yves Rocher, acolo de unde provin naturalețea și frumosul din produsele pe care le folosesc. Totul a fost posibil, desigur, cu ajutorul tehnologiei: o premieră în România, pornind cu o demonstrație Virtual Reality, care oferă, în 3D, secvențe din zona La Gacilly. Experiența a devenit, în anumite momente, senzorială – chiar puteai atinge obiectele virtuale, datorită unei tehnologii inovatoare care generează senzații tactile în aer. 

60 de ani Yves Rocher si de 20 de ani in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *