Noiembrie este luna mea preferata de toamna. Chiar daca in utlimele zile vremea este din ce in ce mai rece, ma incanta gandul ca ma pot plimba prin parc pentru a ma bucura de ultimele zile in care peisajul parca este desprins din povesti. Sunt si ultimele zile in care ma pot purta doar un pulover mai gros, fara a fi nevoie sa imi tina de cald o geaca groasa. 

In articolul anterior (Part I) v-am prezentat doua dintre puloverele mele preferate. Astazi, va prezint alte doua pulovere dragi mie, pe care le port cu tot dragul in zilele reco de toamna. Primul articol vestimentar este un pulover albastru inchis, cu guler inalt. Prezinta un model foarte interesant la maneci si este un model larg, casual. Eu am ales puloverul in aceasta nuanta frumoasa de albastru inchis, dar il mai gasiti in alte variante: ecru, olive inchis si portocaliu mat. Pretul acestui pulover este 79,90 lei.

Al doilea articol vestimentar este un pulover cu guler rulat si cu extremitatile putin desfacute. Este o combinatie frumoasa intre negru si gri, partea sus fiind neagra, iar partea de jos gri. Puloverul este disponibil intr-o singura varianta pe site-ul Bonprix. Imi place foarte mult dimensiunea gulerului rulat. Pretul acestui pulover este 84,90 lei. 

Pulovere perfecte pentru zilele reci de toamna – Bonprix ( Part II )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *