In articolul de astazi, va prezint noua mea rutina de ingrijire a tenului. Acum o saptamana, am inceput sa folosesc trei produse Gerovital din gama Stop Acnee. Este vorba despre: benzile de curatare a punctelor negre, crema ultraactiva si gelul spumant purifiant. In momentul de fata, va pot da mai multe detalii despre benzile de curatare a punctelor negre si despre gelul spumant purifiant, iar in ceea ce priveste crema ultraactiva, o voi testa o perioada mai lunga de timp si voi reveni, in acest articol,  cu anumite completari despre beneficiile aduse tenului meu. Asa cum am mai spus si in alte articole, am un ten uscat, dar ma confrunt si cu acnee in anumite perioade. De o saptamana, am inceput  sa urmez schema de tratament recomandata de expertii Gerovital. Schema consta in folosirea produselor dimineata si seara. Dimineata, folosesc gelul spumant purifiant si crema ultraactiva. In cazul in care, aleg sa ma fardez, imi place sa folosesc gel spumant purifiant si crema ultraactiva pe care o las sa actioneze 15 minute aplicata intr-un strat gros. Dupa ce produsul a actionat timp de 15 minute, curat din nou tenul cu gelul spumant purifiant asa cum am aratat si  intr-un clip aparut pe canalul meu de YouTube.

Gelul spumant purifiant curata in profunzime tenul fara sa ofere senzatia neplacuta de piele care tine. Eu imi  simt tenul foarte hidratat dupa ce folosesc acest gel de curatare. Il folosesc dimineata pentru a indeparta excesul de sebum adunat in timpul noptii, dar si inainte de machiaj, iar seara, il folosesc dupa ce imi demachiez tenul cu apa micelara. In ceea ce priveste benzile de curatare a punctelor negre, le-am folosit de doua ori intr-o saptamana, asa cum recomanda si expertii Gerovital. Prima data, am folosit benzile de curatare seara respectand schema de tratament, dupa ce am demachiat si curatat foarte bine tenul. La a doua folosire, am utilizat benzile dimineata, dupa ce am curatat tenul cu gel spumant si am aplicat o crema ultraactiva. ATENTIE! Am evitat sa aplic crema ultraactiva in zonele in care urma sa aplic benzile de curatare a punctelor negre. Acestea se aplica pe fata curata si uscata timp si se lasa sa actioneze timp de 10-15 minute. Eu am aplicat crema ultraactiva pe frunte si pe obraji, in zonele in care tenul prezinta acnee, iar benzile au fost aplicate in zona barbiei si pe nas, zone uscate si curatate cu gelul spumant. Dupa ce au actionat cele doua produse, am indepartat surplusul de crema si urmele lasate de benzi, cu gelul spumant folosit anterior pentru a imi pregati tenul pentru machiajul de zi. Ce va pot spune despre aceste benzi este faptul ca indeparteaza foarte bine punctele negre si nu irita deloc pielea. Am mai folosit si alte benzi de indepartare a punctelor negre, dar pe langa iritatia pe care am avut-o dupa folosirea lor, nici nu au indepartat punctele negre asa cum promiteau. Cu siguranta, benzile de curatare de la Gerovital sunt primele produse de acest gen folosite de mine care ofera ceea ce promit: o curatare eficienta, fara provocarea iritatiilor.

 Despre crema ultraactiva,  asa cum am spus si mai sus, va voi da mai multe detalii despre experienta mea cu aceasta, dupa ce o voi folosi o perioada mai lunga. In momentul de fata, o folosesc dimineata si seara dupa ce imi curat foarte bine tenul. Dimineata o aplic intr-un strat mai gros si o las sa actioneze timp de 15 minute, dupa care o indepartez cu gelul spumant de la Gerovital, iar seara o aplic intr-un strat mai subtire pe zonele afectate, dupa ce aplic o crema hidratanta, inainte, pe tot tenul si o las sa actioneze intreaga noapte.

Produsele din gama Stop Acnee sunt recomandate persoanelor cu ten acneic, iar pentru a obtine rezultatul mult dorit, se recomanda ca produsele din aceasta gama sa fie folosite conform unei scheme de tratament. Schema de tratament poate fi facuta de fiecare in parte in functie de produsele pe  care alege sa le foloseasca. Pe fiecare produs se poate observa un anumi numar care indica ordinea in care ar trebui folosit.

Produsele Gerovital din gama Stop Acnee se gasesc in magazinele Gerovital, in  farmacii, hipermarket-uri si online pe site-ul oficial Farmec

 

 

Ingrijirea tenului cu produse Gerovital din gama Stop Acnee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *