Am primit zilele trecute o veste foarte placuta care m-a incantat foarte mult si vreau sa o transmit si eu mai departe. Sunt sigura ca multe dintre voi asteapta de ceva timp aceasta lansare in Romania, dar niciodata nu este prea tarziu.

Victoria’s Secret a deschis primul magazin în România, în aeroportul Otopeni. Cel mai sexy brand din lume a ajuns în sfârșit în România. În parteneriat cu Millenium Pro Design, Victoria’s Secret și-a deschis porțile la finalul acestei veri în zona duty free a Aeroportului Internațional Henri Coandă din București – plecări internaționale. Primul magazin cu care Victoria’s Secret își extinde aspirațiile internaționale în România oferă selecții din iconicele colecții de lenjerie intimă care au adus brandului recunoaşterea globală. Rescriind legile atracției sub motto-ulConfidence is the new sexy”, parfumurile multi-premiate ale mărcii, best-sellers precumBOMBSHELL, BOMBSHELL SEDUCTION, TEASE, LOVE, ANGEL GOLD, EAU SO SEXY, SCANDALOUS, CRUSH sau VS NIGHTîncununează gama de produse disponibile în aeroport, alături de loțiunile și apele de corp complementare. Li se adaugă articole de beauty, travel și accesorii în tendințe ce aduc un plus de strălucire vacanțelor cu stil. Începând din această toamnă, călătorii se vor putea bucura de noi colecții: lenjerie de noapteVictoria Sleep și articole Victoria Sport, o colecție funcțională, dinamică.

Fidel conceptului global Victoria’s Secrettranspus în peste 1000 de locații la nivel mondial, spațiul dedicat din Aeroportul Internațional Henri poartă amprenta consacrată a brandului, de un sex-appeal incontestabil. Designul întunecat, dramatic, cu accente glam conferite de mobilierul de cireș negru, e completat de proiecții video ale extravagantului„Victoria’s Secret Fashion Show”, cel mai urmărit eveniment fashion din lume. Cu o audiență de peste 800 de milioane de privitori, „Victoria’s Secret Fashion Show” este o producție-gigant, cu costuri de peste 26,4 milioane USD doar în 2017 (de 100 de ori mai scump decât media per industrie). Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Miranda Kerr, Tyra Banks, Gisele Bündchen, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Karlie Kloss, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Helena Christensen, Chanel Iman sau Heidi Klum se numără printre supermodelele care au defilat de-a lungul timpului ca Victoria’s Secret Angels. 

Primul magazin Victoria’s Secret in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *