Mathilde, un brand romanesc, special, definit prin detalii lucrate manual, ne incanta in aceasta vara cu o colectie speciala. Noua colectie de vara 2018 este o explozie de exuberanta si de culoare. Acest brand drag mie ne incanta cu piese elegante, tinute casual sau de cocktail. 

Piesele vestimentare sunt perfecte pentru persoanele nonconformiste, care doresc să se facă remarcate. Salopetele de vară lejere și versatile, dar și pantalonii cu talie înaltă pot fi purtați atât la o ieșire relaxată cu prietenii, cât și la petreceri în aer liber. Printre detaliile care fac diferența se remarcă și rochiile cu volane, rochiile cu model animal print, dar și salopetele în carouri care pot fi accesorizate cu o curea în talie, creând astfel ținuta perfectă pentru sezonul torid.

„Pentru colecția de vară ne-am inspirat din natură, din culorile puternice care se regăsesc în acest sezon, de la oamenii de pe stradă, din stilul vestimentar nonconformist al femeilor care doresc să iasă în evidență prin ținutele asezonate cu modele florale, precum și prin versatilitatea de care dau dovadă costumele alcătuite din pantalon și sacou ce inspiră forță, dar totodată și senzualitate atunci când sunt purtate cu atitudinea potrivită”, a declarat designerul colecției.

Am avut oportunitatea de a face cunostinta cu noua colectie, chiar inaine de lansare. Alaturi de Alexandra Urs, am fost model pentru colectia de vara 2018 Mathilde. A fost o experienta unica si foarte interesanta care m-a facut sa iubesc si mai mult acest brand. Intreaga echipa din spatele conceptului Mathilde emana bucurie si frumusete, stari care se observa in toate piesele Mathilde. M-am simtit extraordinar  purtand tinutele de vara, lucru care este demonstrat de pozele intalnite pe site-ul oficial. 

Lansarea colectiei de vara-Mathilde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *