Miercuri, 18 aprilie, am fost invitata la unul dintre cele mai frumoase evenimente organizate cu ocazia lansarii unui nou produs -417. Evenimentul a avut loc la Galeriile Artmark, un loc in care arta ne transpune intr-o alta lume, intr-un spatiu ireal, parca desprins din povesti.

Noul produs lansat de brand-ul -417 este crema hidratanta Mineral Aqua Perfection, ce este inspirata de universul unic si benefic al Marii Moarte. Este o crema pentru ten normal si uscat, imbogatita cu un complex de minerale pretioase de la Marea Moarta, extrase rare din plante si vitamine. Avand o textura de gel, crema penetreaza pielea imediat, lasand in urma un efect de satin.

Brand-ul -417 este o linie unica si exclusiva de produse pentru ingrijirea pielii ce combina vitaminele ( A, B, E, D si F ) cu extractele naturale din plante si un complex bogat de minerale din Marea Moarta. Astfel, numele brand-ului simbolizeaza locatia exacta, 417 m sub nivelul marii, loc de unde sunt extrase cele mai pretioase ingrediente din compozitia produselor de ingrijire. Produsele -417 sunt disponibile in Romania, exclusiv in farmaciile Sensiblu.

 

Eveniment -417

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *