Luna trecuta, pe 13 februarie, cei de la Melkior au lansat un nou produs cosmetic pentru buze, mai exact, este vorba de Ultrashine Lipgloss. A fost lansat in doua nuante, Sirena si True. Lipgloss-ul in nuanta Sirena a ajuns si la mine si vreau sa va spun ca este superb. 

Este foarte hidratant si rezistent la transfer. Chiar daca are particule de sclipici, nu se simt deloc cand este aplicat pe buze, avand o textura uniforma, deloc abraziva. Eu prefer sa il folosesc aplicat direct pe buze. Am incercat sa il aplic si peste un ruj mat, iar rezultatul a fost minunat. Rujul mat aplicat inainte de lipgloss poate fi nude sau in culori mai inchise. Chiar daca sclipiciul din noul produs Melkior este in nuante de mov, nu vor schimba nuanta unui ruj rosu sau a unui ruj maro. Aplicat peste aceste nuante, vor avea o stralucire subtila, iar buzele, in cazul in care rujul mat ales avea o textura care usuca, vor fi hidratate si vor avea un aspect plin.

Produsul se gaseste atat in magazinele Melkior, cat si online, pe site-ul oficial: https://www.melkior.ro/luciu-de-buze-ultrashine_p6241#/2020-culoare-luciu_de_buze_ultrashine_sirena .

Pretul unui Luciu de buze Ultrashine este de 49,90 lei, dar cum cei de la Melkior ne surprind mereu cu oferte, il puteti gasi si la reducere. 

Eu am ales un look natural, aplicand luciul de buze fara a folosi inainte un alt ruj. 

Ultrashine Lipgloss Melkior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *