In articolul anterior v-am prezentat cutia plina cu produse pe care le-am primit pentru testare din partea celor de la DM Romania. Astazi, vreau sa va prezint alte doua produse pe care le-am testat cu drag si de care am ramas placut impresionata.

Primul produs despre care vreau sa va vorbesc in acest articol este rujul lichid S.he. Eu l-am primit in nuanta 129/115, dar in magazinele DM, gasiti o gama variata de culori pentru acest produs. In primul rand, ambalajul este foarte atragator, iar pensula cu ajutorul careia se aplica produsul este foarte practica si usor de folosit.

Sunt foarte incantata de hidratarea pe care o ofera buzelor si imi place foarte mult faptul ca este rezistent la transfer. In general, rujurile lichide care nu sunt mate, nu au o rezistenta prea mare sau chiar nu rezista deloc. Acest produs este un fel de butter gloss pigmentat si rezistent.

Eu am ales sa il aplic direct pe buze, fara a mai folosi inainte un alt produs pentru ingrijirea buzelor sau un alt ruj. Dupa parerea mea, cred ca se vede foarte bine si aplicat peste un ruj mat fie intr-o nuanta nude, fie intr-o nuanta mai inchisa decat cea a produsului S.he. Iubesc rujurile mate, dar in aceasta perioada rece, sincer, prefer un ruj hidratant care sa nu imi usuce buzele. Cu siguranta, daca nu sunteti obisnuite cu acest fel de ruj lichid, este posibil sa aveti impresia ca este lipicios dupa aplicare, dar daca, in urma aplicarii produsului, stergeti foarte fin cu un servetel, va fi indepartat surplusul de produs, iar buzele vor ramane pigmentate si hidratate.

Cel de-al doilea produs despre care va vorbesc in acest articol este AlverdeLash Extension Duo-Mascara. Produsul este alcatuit din doua parti dintre care: o parte este reprezentata de o baza pentru gene, iar cea de-a doua parte este reprezentata de mascara de culoare neagra. Ambele parti au acelasi tip de perie.

Este un rimel care ofera volum si alungire, nu lipeste genele si nici nu le incarca. Culoarea este foarte pigmentata, un negru intens care rezista foarte bine daca este aplicat in urma bazei pentru gene. Am incercat sa folosesc baza pentru gene si pe sprancene inainte de a le contura. Rezultatul este chiar bun, fardul folosit pentru sprancene s-a aplicat mult mai usor si a rezistat foarte mult timp.

Ambele produse se gasesc in drogheria DM la preturi foarte accesibile.

Sper ca v-am fost de ajutor cu aceste doua produse si, in cazul in care le-ati incercat sau aveti de gand sa le achizitionati, astept parerile voastre! 

Produse DM- S.he Liquid lip cream & Alverde Duo-Mascara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *