Pentru ca s-a terminat vara si vacanta a trecut atat de repede, astazi, vreau sa va povestesc de excursia mea de 3 zile din Milano, de acum un an. M-am gandit sa scriu acest articol pentru ca, anul trecut, tot prin aceasta perioada, imi planificam plecarea. Totul a pornit de la oferta de nerefuzat a biletelor de avion. Ma uitam pe site-ul celor de la Ryanair si m-am gandit sa aleg perioada de 4 noiembrie-7noiembrie. Pretul biletului de avion dus-intors, pentru o persoana era 20€.Nici nu am mai stat pe ganduri. Am cautat un hotel pe Booking si am inceput sa imi planific zilele pe care urma sa le petrec in Milano.Pe 4 noiembrie, am ajuns pe aeroportul din Bergamo la ora 10(ora locala), deci, am avut o prima zi in care am putut face foarte multe lucruri. De la aeroportul din Bergamo am luat un autobuz care m-a lasat la Gara Centrala din Milano.(Atasez aici link-ul catre site-ul care ofera detalii despre trasportul aeroport-Milano: http://www.terravision.eu/airport_transfer/bus-bergamo-airport-milan/ ).

Am avut cazare chiar langa Gara Centrala din Milano, la Hilton Milan, o zona chiar foarte linistita, in ciuda comentariilor pe care le-am gasit pe diferite site-uri sau in comentariile lasate pe Booking la hotelurile din aceasta zona.

Am lasat bagajele la hotel si am mers pe jos cam 20 de minute pana la Domul din Milano, atractia principala a orasului.Langa Domul din Milano, Galleria Vittorio Emanuele II era de o frumusete aparte, si in care, doar privind, iti petreceai aproximativ o ora. Restaurantele erau pline, iar eleganta si frumusetea oamenilor era, bineinteles, nelipsita.Tot aici, am mancat si cea mai buna pizza de pana acum.Am petrecut foarte multe ore aici, am intrat in toate magazinele din zona si am incercat sa surprind in poze, fiecare moment petrecut in Milano.In cea de-a doua zi am plecat cu trenul, destinatia fiind Lacul Como. Cu toate ca a fost o zi ploioasa, nu am putut sa nu remarc frumusetea din Como. Cladirile impunatoare, strazile, magazinele si gelateriile construiau un cadru de poveste.A treia zi am petrecut-o plimbandu-ma pe strazile din Milano.Am ales sa nu merg deloc cu transportul din Milano, cu speranta ca voi vedea cat mai multe locuri frumoase. Am facut foarte multe poze, care, ma gandesc, ca ar fi mai bine sa le las sa vorbeasca si sa va intoduca in atmosfera din acest oras superb.Atuncand o privire pe site-ul celor de la Ryanair, am gasit oferta asemanatoare cu cea pe care am gasit-o si anul trecut(trebuie sa selectati 3 nov-6 nov).Va las aici link in cazul in care sunteti interesati de o minivacanta in Milano. ( https://www.ryanair.com/ro/ro/booking/home )

3 zile in Milano
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *