Persil 4 in 1 discs

De foarte multi ani, aliatul impotriva petelor, folosit de intreaga familie, este detergentul Persil. Acum cativa ani, exista numai produs tip pudra, clasicul detergent care, cateodata ne dadea batai de cap pentru ca ramaneau semne vizibile pe haine. La ceva timp, a aparut acelasi detergent, dar lichid, o noutate mult asteptata. Acum, pernutele Persil, care contin acelasi detergent lichid, dar proportionat intr-o cantitate optima pentru o spalare, sunt vedete pentru o curatare in profunzime, care ofera o prospetime de lunga durata. Este o formula 4 in 1, care se poate gasi in mai multe variante. Eu folosesc pernutele Persil, universal, iar parfumul care ramane pe haine este preferatul meu.

Bref #MeTime

Patru tipuri noi de odorizante au fost lansate de Bref. Astfel, “Music lover” are parfum de iasomie și magnolie ce conferă băii tale un parfum proaspăt, de durată.

Queen of talk are parfum de lavandă, ce conferă toaletei un parfum proaspăt și de lungă durată.

”News junkie” cu parfum de lotus și bambus, iar ”Mail checker are un parfum fresh, la fel ca briza mării.

Tehnologia Power Aktiv  oferăcurățenie și prospețime de la primul până la ultimul jet de apă, prin 4 beneficii funcționale: spuma de curățare, anti-depuneri de piatră, extra prospețime și protecție împotriva murdăriei.

Prospețime cu Persil & Bref

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *