Noul GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec oferă îngrijire profundă în doar 7 secunde

Experimentați puterea unui tratament la fel de eficient ca o mască ce trebuie folosită 5 minute, dar cu rezultate oferite în doar 7 secunde! Noul GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec permite o aplicare foarte rapidă și practică datorită formulei lichide fără silicon (cu excepția TRATAMENTULUI GLISS EXPRESS REPAIR 7 SECCOLOUR PERFECTOR) ce stă la baza produsului și asigură un păr strălucitor și frumos.  

 Noul GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec oferă părului îngrijire intensivă și hidratare în doar 7 secunde. Formula sa lichidă inovatoare se transformă într-o textură cremoasă în timpul aplicării.

Există trei variante ale noului GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec oferă soluția corectă de reparare a firului de păr în funcție de nevoile fiecărui consumator:

GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec COLOUR PERFECTOR cu complex de acid hialuronic și extract de afine oferă mai multă strălucire părului vopsit sau șuvițat.
GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec OIL NUTRITIVE cu Omega 9 și ulei de Marula oferă părului fragil și deteriorat suplețe și o senzație de păr extra catifelat.
GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec ULTIMATE REPAIR, cu cheratină lichidă și extract de perle,reduce ruperea părului uscat și deteriorat la pieptănare cu până la 90%*vs. păr deteriorat

Noul TRATAMENT se aplică extrem de ușor și rapid: imediat după ce părul este spălat, aplicați uniform unul dintre cele trei GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec pe lungimea firului de păr și pe vârfuri. Masați ușor părul până ce produsul se transformă într-o textură cremoasă. Lăsați tratamentul să acționeze timp de 7 secunde și apoi clătiți foarte bine părul.

 

 

 

 

 

GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *