De foarte mult timp, folosesc produse L’Oreal Paris, fiind unul dintre brand-urile mele de suflet. Mereu am avut experiente minunate, atat cu produsele de make-up, cat si cu produsele de ingrijire. Pe site-ul Notino gasiti mereu o gama larga de produse, in functie de nevoile tenului vostru, iar de aceasta data, am ales doua produse din lista celor care contin acid hialuronic. In aceasta perioada, tenul meu simte nevoia unei hidratari mai intense, iar cele doua produse pe care vi le voi prezenta in continuare ma ajuta foarte mult sa obtin rezultatele dorite.

Apa micelara hidratanta cu acid hialuronic L’Oréal Paris Hyaluron Specialist

Aceasta apa micelara este foarte blanda cu tenul si il lasa foarte catifelat dupa utilizare. Am tenul destul de sensibil si este foarte potrivita pentru ca atunci cand am avut tenul destul de iritat, mi-a diminuat senzatia de disconfort de la nivelul pieii imediat dupa utilizare. O folosesc seara de seara, chiar si atunci cand nu trebuie sa indepartez machiaj. Curata foarte bine si machiajul ochilor, fara sa creeze vreo senzatie de usturime. Imi place foarte mult si este una dintre apele micelare pe care le voi recumpara.

Gel de curatare cu acid hialuronic L’Oréal Paris Hyaluron Specialist

Pentru ca de fiecare data aleg dubla curatare, dupa ce folosesc apa micelara, curat tenul si cu un gel de curatare. In acest fel, sunt sigura ca tenul nu mai prezinta deloc impuritati si este pregatit pentru aplicarea urmatoarelor produse din rutina de ingrijire. Acest gel de curatare cu acid hialuronic este foarte hidratant si lasa tenul catifelat si luminos. Imi place foarte mult modul in care face spuma la contactul cu apa pentru ca, dupa parerea mea, ofera o curatare mult mai eficienta. Mirosul este foarte delicat si placut, iar pentru o aplicare este nevoie de foarte putin produs, exact cat se dozeaza prin pompita. Folosite in aceeasi rutina de ingrijire, aceste doua produse cu acid hialuronic ofera tenului o curatare blanda si pregateste tenul pentru o hidratare intensa.Curatare in doi pasi L’Oréal Paris Hyaluron Specialist – Notino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *