În ultima perioada, dezinfectantul și crema de mâini sunt două produse indispensabile. Dacă înainte foloseam regulat dezinfectant de maini și îl aveam tot timpul cu mine, dar nu era folosit în exces, acum, pielea mâinilor este vizibil afectată de concentrația mare de alcool din solțiile pentru dezinfectare. Crema de mâini îmi vine tot timpul în ajutor, mai ales când vremea rece favorizeazâ uscarea pielii. Am ales și de această dată produsele brand-ului Framec pentru ca sunt foarte de o calitate foarte bună și sunt ușor de utilizat în orice loc te-ai afla. Dezinfectantul și crema de maini sunt disponibile atât în cantitate mare, dar și în recipiente numai bune de luat in geantă, în masină sau în buzunar. Chiar daca solția pentru dezinfectarea mâinilor are o cncentrație de 70% alcool, produsul este foarte blând cu pielea și emolient. Ce îmi place foarte mult este faptul că nu rămâne lipicos atunci când se usucă și are un miros foarte atrăgător. Crema de mâini este folosită de mine de ani de zile, dar nu o aveam tot timpul cu mine așa cum se întamplă acum. Mă ajută foarte mult să îmi hidratez intens pielea după ce, pe parcursul zilei, folosesc de mai multe ori dezinfectantul.

Sunt foarte atentă si la produsele pe care le folosesc acasă. Săpunul cu glicerină este cel mai bun prirten al meu când vine vorba de sapunuri luchide pentru igiena mâinilor. Hidratează și creează pentru pielea mâinilor o barieră protectoare. Apa pe care o folosim este foarte dură, cu mult clor, iar acest săpun este perfect pentru a proteja pielea sensibila a mâinilor. În cazul meu, iarna, mă confrunt cu o piele atopică pe mâini mai ales atunci când temperaturile sunt cu minus. De aceea, trebuie sa am mare grijă de pielea mea și aleg cu mare atenție produsele pe care le folosesc. Cuticulele au si ele de suferit atunci când avem o piele foarte uscată pe mâini. Am folosit regulat uleiul pentru cuticule de la Farmec și chiar văd o imbunatățire, fiind mult mai hidratate.

O campanie foarte interesanta se desfășoară până pe data de 20 februarie în toate magazinele fizice Farmec, dar și online pe site-ul lor oficial. Dacă cumparați minium un produs pentru îngrijirea mâinilor și înscrieți ulterior bonul fiscal sau factura pe site , veți putea caștiga  kit pentru îngrijirea mâinilor, voucher Vivre în valoare de 2021 lei sau accesorii din piele naturală.

 

Îngrijirea mainilor cu produsele Farmec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *