In ultimul timp, produsele coreeene au inceput sa fie foarte folosite de cat mai multe persoane, fiind foarte populare. Printre brand-urile mele preferate, se numara si brand-ul Cosrx, pe care l-am gasit pe site-ul Notino. Primul produs incercat de mine, din selectia prezenta pe acest site, este un ser hidratant cu extract de melc in proportie de 96%, fiind chiar ingredientul cheie al acestui produs. Serul hidratant Cosrx Advanced Snail 96 Mucin este printre preferatele mele, incepand de la consistenta lui, pana la ambalaj si la cantitatea de produs oferita intr-un recipient.

Este un ser care hidrateaza foarte intens, intra extrem de repede in piele si nu lasa deloc senzatia aceea lipicioasa pe care, din propria experinta, va pot spune ca am intalnit-o la foarte multe seruri hidratante. Prima data, am avut rezerve in ceea ce priveste beneficiile extractului de melc din produse, dar dupa ce am folosit mai mult de doua luni acest produs, mi-am dat seama ca este unul dintre  ingredintele mele preferate dintr-un produs de ingrijire. Cosrx Advanced Snail 96 Mucin mi-a calmat tenul atunci cand am avut nevoie, m-a ajutat sa trec mult mai usor peste disconfortul creat de temperaturile foarte scazute din aceasta iarna si ma ajuta sa am un machiaj impecabil, fara vreo cojita inestetica pe ten. Dupa aplicarea lui, folosesc crema obisnuita de zi sau de noapte pe care o foloseam si inainte in rutina mea de ingrijire a tenului. Ce am mai observat dupa folosirea acestui ser cu extract de melc este faptul ca m-a ajutat foarte mult si in diminuarea semnelor post acneice, care multora dintre noi, ne dau batai de cap. Nu am avut semne adanci, dar erau destul de pigmentate si vizibile atunci cand nu aplicam fond de ten sau corector. Dupa o luna, am vazut o imbunatatire, iar intensitatea lor s-a redus considerabil pentru ca am folosit regulat produsul. Acesta are ingredinte care se pot combina foarte usor si cu alte tipuri de produse, in cazul in care doriti sa folositi si un alt ser pentru fata inainte de acesta. De exemplu, in unele zone, eu mai aplic local ser cu acid salicilic si simt ca serul hidratant cu extract de melc aplicat dupa,  imi ofera o hidratare mult mai intensa decat atunci cand aplicam numai o crema hidratanta.  

Sunt atat de incantata de acest produs, incat am deja pe lista si alte produse de la brand-ul Cosrx pe care abia astept sa le incerc. 

 

 

Serul hidratant Cosrx Advanced Snail 96 Mucin – Notino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *