Am descoperit destul de târziu produsele dermato-cosmetice ale companiei franceze ISISPHARMA. Am inxeput cu produse din gama Teen Derm pe care le-am tolerat bine, au fost foarte eficiente pentru mine și de aceea acum îmi sunt indispensabile. Dermato-cosmeticele ISISPHARMA sunt produse de înaltă calitate, cu proprietăți farmaceutice indicate în diferite probleme ale pielii. De aceea, cam pe la inceputul verii am decis sa incerc o cremă cu protecție solara din gama Uveblock . Fiind fără parabeni, fără ingrediente iritante, a devenit cu timpul produsul ideal pentru mine pentru ca am un ten sensibil, alergic. Nu detineam prea multe informații despre acesta gamă dar citind despre ingrediente,  m-am oprit la Crema cu protectie solara Uveblock SPF 50+, în cele doua variante: incolora și nuantatoare. Indiferent  dacă e soare sau nu, o cremă cu protecție solara este recomandată în orice anotimp, cu atât mai mult var. Am ales de la început sa folosesc varianta nuantatoare a cremei cu protecție solară: crema cu protectie solara Uveblock SPF 50+ Tinted Mineral. Odata întinsă pe piele, crema se uniformizează perfect si este un inlocuitor perfect pentru fondul de ten. Are o textura fină ce face aplicarea foarte ușoară. Cel mai mult mă bucura faptul că nu usucă tenul și nici nu are acel aspect de mască. Crema cu protectie solară Uveblock SPF 50+  mineral este în varianta incolora, cu aceleași proprietăți ca și cea nuantatoare. Dupa fiecare aplicare, ramane o senzatie placuta de confort. Pielea devine moale, catifelata si ce imi place enorm este faptul ca nu lasa deloc pelicula alba pe ten asa cum fac alte creme cu protectie solara pe care le foloseam inainte. Datorita filtrelor solare 100% minerale, ambele oferă o protecție ridicată  UVA/UVB. Se aplica dimineața pe față și pe gât, evitând desigur contactul cu ochii. Îmi plac foarte mult ambele variante ale cremei din gama Uveblock și le recomand cu mare plăcere și  încredere pentru ca ele ofera siguranță în lupta cu razele ultraviolete. Nu pot sa nu va spun ca cel mai des folosesc varianta nuantatoare pentru ca îmi place foarte mult aspectul natural, fin, al tenului în urma aplicării. Nu am mai folosit deloc fond de ten de cand am inceput aceasta crema de la Isispharma.

Și pentru ca laboratoarele ISISPHARMA au lansat pe piață mai multe produse de înaltă calitate  din gama  Uveblock, am încercat și 
fluidul protector cu efect matifiant cu protecție solară SPF 50+. Îmi place marea, îmi place soarele, îmi place sa merg la plajă și de aceea am ales acest produs. Oferă o protecție optimă și menține pielea hidratata pe parcursul expunerii la soare. Intră foarte repede în piele și o hrănește în profunzime. Îmi place ca nu se simte gras și nici lipicios, având un efect matifiant. Se aplica în strat generos pe față și pe gât. De fiecare dată când  ies din apă, repet aplicarea, pentru ca, deși produsul este rezistent la apă,  în contact prelungit cu aceasta, își poate pierde din proprietăți. Pentru mine reprezintă produsul ideal mai ales in zilele in care tenul meu are mici probleme cu acneea. Are o toleranță mare pentru pielea sensibila. Fiind alergica la multe dintre produsele existente pe piață, pot spune ca printre produsele dermato-cosmetice de la ISISPHARMA mi-am găsit cele mai bune remedii.
Trei produse preferate din gama UVEBLOCK -Isispharma

11 comentarii la „Trei produse preferate din gama UVEBLOCK -Isispharma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *