Vara avem nevoie de o îngrijire mai atentă a pielii, iar gelurile de duș NIVEA Fresh Blends au grijă de piele lăsând-o suplă, fină la atingere și catifelată. În același timp, aduc o senzație plăcută de prospețime și revigorare după fiecare duș. În plus, noua gamă de geluri de duș NIVEA Fresh Blendsare grijă și de mediul înconjurător, datorită formulei biodegradabile în proporție de 98%** și ingredientelor derivate natural*. Combinația armonioasă dintre ingredientele inspirate de natură, extractele delicioase din fructe și laptele vegetalrăs față total simțurile cu arome extra-fresh:

Gel de duș NIVEA FRESH BLENDS cu caise, mango și lapte de orez
Gel de duș NIVEA FRESH BLENDS cu zmeură, afine și lapte de migdale
Gel de duș NIVEA FRESH BLENDS cu pepene roșu, cocos și mentă

Reducerea impactului negativ asupra mediului este unobiectiv important al NIVEA, compania dezvoltând continuu produse care sunt atente cu mediul înconjurător. În plus, 90% din ingredientele folosite în realizarea gelului de duș NIVEA Fresh Blends sunt ingrediente derivate natural și nu conțin elemente de origine animală.

Prețul recomandat începând cu iunie 2020 este de 17.7 lei(TVA inclus), iar produsele vor fi disponibile în marii retaileri: Carrefour, DM, Auchan, Kaufland, Cora si altii.

NIVEA Fresh Blends

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *