Batiste, șamponul uscat numărul 1 în lume, este arma secretăa femeilor pentru un păr superb în fiecare zi, tranformând părul cât ai clipi, pentru a te bucura de viață indiferent de moment. Batiste™ prezintă o gamă largă de produse, cu diverse arome încântătoare, precum și ediții limitate speciale. Cu Batiste™, părul devine fabulos în trei pași simpli: aplică, masează și aranjează.

Și pentru că Batiste™ încurajează femeile de pretutindeni să adopte cel mai autentic stil, individualitatea și încrederea în sine, compania a lansat un nou produs în ediție limitată, Batiste Love is Love.

Inspirat de ultimele trenduri în materie de design și arome, Batiste™ Love is Love aduce entuziasmul în lumea Șamponului Uscat și reîmprospătează gama cu note de vârf compuse din zmeură și un curcubeu de citrice, note de inimă de iasomie și trandafir și, note de bază precum vanilie, lemn de santal și chihlimbar auriu.

Ambalajul produsului este unul atractiv, așa cum brandul Batiste™ și-a obișnuit fanii – explozie de culoare și combinații cromatice jucăușe, menite să susțină mesjaul de încurajare a brandului de a celebra dragostea în toate formele ei, de la dragostea de sine, la dragostea față de ceilalți și la dragostea pentru păr, pentru că… love is love.

Întreaga gamă de șampoane uscate Batiste este disponibilă exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Love is Love – samponul uscat Batiste™ in editie limitata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *