Festivalurile de muzică sunt locuri cool și ocazia perfectă să te bucuri de distracție în aer liber,muzică bună, prieteni și nopți petrecute sub cerul înstelat, trăind unele dintre cele mai frumoase emoții – energie, bucurie și dragoste.

Pentru că muzica este cel mai bun mod de a te conecta cu cei din jurul tău, vara aceasta NIVEA îți dă întâlnire la 4 dintre cele mai tari festivaluri: Electric Castle, Summer Well, Smida Jazz Festival și AFTERHILLS.Simți deja emoția festivalului?Pentru că accesoriul cel mai cool și mereu în tendințe este o piele frumoasă și îngrijită, NIVEA e alături de tine cu produsele preferate și te ajută să te pregătești pentru super experiențe alături de gașca de prieteni.

Indiferent cu cine o să te întâlnești, cu ce o să te îmbraci sau cât de mult o să dansezi la festival, important este să te simți bine în pielea ta, folosind produse care ți se potrivesc.

Simte emoțiile festivalurilor și pune-ți în bagaj pofta de distracție alături de cele mai cool outfit-uri.

Stai alături de noi și urmărește paginile de Facebook și Instagramale NIVEA România, dar și site-ul de campanie: NIVEA.ro/niveafeel și descoperă ce surprize îți pregătim, atât online, cât și offline, la cornerele NIVEA din cadrul celor 4 festivaluri.

Simte emotia festivalului cu NIVEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *