Aloe Vera organică are Ph-UL aproape identic cu cel al pielii! Este o planta cu o multime de beneficii. Cunoscută pentru efectele sale calmante, Aloe Vera este recomandată pentru îngrijirea pielii, mai ales a celei sensibile, deoarece stimulează procesul natural de reînnoire celulară, îmbunătățind textura și elasticitatea ei. De asemenea, hrănește și protejează scalpul și părul, contribuind la regenerarea foliculului pilos. Prietenoasă cu pielea, Dr. Organic a creat o întreagă gamă pe baza de aloe. Deodorantul din această gamă nu astupă porii și este ideal pentru cea mai sensibilă piele.

Aloe Vera Deodorant de la Dr. Organic este un roll-on cu cremă lichidă cu efect antibacterian. Delicat, acest deodorant natural are beneficii impresionante în îngrijirea pielii, fiind creat pe bază de aloe vera organică certificată, ulei de floarea soarelui, mușchi islandez și vitamina E. Proprietățile calmante ale miraculoasei aloe protejează delicat pielea, fără aditivi chimici dăunători – produsul nu conține aluminiu, SLS, parabeni sau alcool.

În luna mai găsești deodorantul cu Aloe Vera de la Dr.Organic în farmaciile Sensiblu, la prețul promoțional de 18.99 lei.

Gama este completată și de: Șampon cu Aloe Vera, Balsam cu Aloe Vera, Loțiune pentru piele cu Aloe Vera, Balsam de buze cu Aloe Vera, Cremă concentrată cu Aloe Vera, Gel cu Aloe Vera, Pastă de dinți & Apă de gură cu Aloe Vera, Gel cu Aloe Vera pentru zona ochilorDr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor în produsele sale, creând formule organice, fără compuși chimici dăunători (parabeni, SLS, ftalați, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea și mediul înconjurător. Acestea sunt disponibile exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Vino în farmaciile Sensiblu să descoperi promoția specială a lunii mai.

Mai multe info pe https://dr-organic.ro/

Vara asta se poarta organic! – Dr.Organic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *