In articolul de astazi, va prezint un anticearcam pe care l-am folosit in ultimele luni. Este vorba despre Anticearcanul Academie Visage – Contour des yeux anti-cernes teinte pentru conturul ochior.

Acest produs special se gaseste pe site-ul oficial Top Line Romania, dar si in magazinul fizic. Spun “special” pentru ca acest anticearcan are doua beneficii asupra zonei de sub ochi: actioneaza precum o crema hidratanta si acopera cearcanele precum un produs de machiaj. Estompeaza foarte bine chiar si cearcanele inchise la culoare si ofera o luminozitate naturala zonei de sub ochi. Avand un grad destul de mare de acoperire, poate fi folosit si pentru estomparea diferitelor imperfectiuni. Am folosit timp de doua luni acest produs si pot spune ca nu are efecte numai pe moment, ci ajuta si la diminuarea cearcanelor pe termen lung pentru ca este un fel de tratament pentru zona de sub ochi, locul in care se pot observa cel mai repede imperfectiunile datorate oboselii si inaintarii in varsta. Produsul se aplica dimineata, dupa ce tenul este curatat in prealabil, iar dupa ce aplicati acest produs, puteti continua ritualul obisnuit al machiajului.

Produsele brand-ului Academie sunt Made in France si sunt recunoscute pentru beneficiile lor. Sunt produse profesionale folosite pentru tratamente de infrumusetare in saloane. Academie este un brand profesional de ingrijire a tenului si a corpului, iar pentru persoanele care isi doresc chiar acasa un ritual de infrumusetare, folosirea produselor acestui brand  este o optiune foarte buna. 

Anticearcanul Academie – Top Line Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *