Yamamay prezintă noua colecție de lenjerie intimă: un amestec de culori, imprimeuri și țesături premium, care oferă reprezentantelor sexului frumos feminitate, senzualitate și, în același timp, confort. Combinațiile din dantelă și satinîntruchipeazăperfect frumusețea și originalitatea colecției, iar varietatea de modelesatisface chiar și cele mai exigente gusturi, fiind potrivită oricărei siluete.

Investind constant în cercetare și dezvoltare, Yamamay a reușit unească moda cu tehnologia pentru a răspundedorințelor tuturor femeilor de a fi sexy și, în același timp, de a se simți confortabil în lenjeria intimă pe care aleg să o poarte. Piesele sunt confecționate din dantelă și satin strălucitor, care lasă pielea să respire, oferă un contur frumos sânilor și pot fi purtatezilnic, atat în ținute casual, cât și elegante.

Având o țesătură de înaltă calitate, SUPER CUPS oferă susținere în partea de jos, acoperind armonios bustul. Un must have al acestei toamne, sutienul oferă libertate de mișcare, fiind disponibil în mai multe culori și modeleColecția de toamnă este completată de piese vestimentare elegante și lejere, perfecte pentru serile relaxante. Maiourile, pantalonii scurți din materiale mătăsoase, plăcute la atingere, dar și halatele cu imprimeuri tropical glamamintesc de vacanțele sub umbra palmierilor și te fac să te simți sexy și seducătoare în intimitatea casei tale. 

În România, brandul a apărut pe piață în 2016, singurul magazin fiind actualmente în București, în ParkLake Shopping Center.

Noua colecție de toamnă-Yamamay 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *