Un produs de care m-am indragostit inca de la prima folosire este spray-ul de protectie solara Bioderma Photoderm BRONZ, SPF 30. Siguranta dermatologica oferita se imbina perfect cu efectul de bronz natural pe care il ofera pielii dupa expunerea la soare. Spray-ul Photoderm BRONZ, SPF 30 ofera o protectie maxima impotriva efectelor nocive ale soarelui, protectie optima pentru celulele pielii si combate imbatranirea cutanata prematura. Este un produs hipoalergenic, fara parabeni si fara alcool.

Ce imi place foarte mult este textura ultra-lejera si transparenta, care nu lasa film gras, asa cum se intampla, in general,  dupa folosirea altor spray-uri pentru protectie solara. Este un ulei uscat, nelipicios, care hidrateaza foarte bine pielea. L-am aplicat inainte de expunerea la soare si, cu toate ca am intrat in apa dupa aplicarea lui, a rezistat foarte bine. Este unul dintre lucurile pe care le apreciez la Photoderm BRONZ, SPF 30. Cand foloseam alte produse pentru protectie solara, la contactul cu apa, nu prezentau deloc rezistanta. Astept cu drag sa il folosesc zilnic in vacanta ce urmeaza. Alaturi de spray-ul Photoderm BRONZ, SPF 30 am primit si o superba geanta de plaja pe care o voi pune in bagajul meu.

Factorul de protectie ridicat este inca un avantaj al produsului Bioderma. Nu numai persoanele cu piele sensibila au nevoie de protectie solara ridicata, fiind chiar recomandata utilizarea produselor de ingrijire cu SPF ridicat in orice anotimp. Eu folosesc creme hidratante pentru ingrijirea tenului cu SPF si fond de ten cu SPF 35. Spray-ul Photoderm BRONZ, SPF 30 este recomandat si persoanelor cu piele sensibila si cu piele deschisa la culoare. Gasiti produsele Bioderma in farmacii, iar pentru mai multe detalii despre alte produse, puteti intra pe site-ul BIODERMA.

Bioderma-Photoderm BRONZ, SPF 30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *