Astept sa va povestesc despre fondul de ten  Dermablend de la Vichy de ceva timp. Pot spune ca cei de la Vichy mi-au facut o surpriza: au lansat o noua nuanta a fondului de ten preferat, nuanta 20 Vanilla, mult asteptata. Folosesc fondul de ten Dermablend de la Vichy de anul trecut. Imi place atat de mult textura acestui fond de ten, incat am folosit nuanta 15 Opal atunci cand inca nu aparuse nuanta 20 Vanilla. Chiar daca era putin mai deschisa decat tenul meu, foloseam nuanta 15 Opal Dermablend de la Vichy in combinatie cu un alt fond de ten, pentru a putea aduce nuanta la culoarea tenului meu.

A fost o bucurie pentru mine faptul ca pot folosi fondul de ten fara a il mai combina cu altul. Acum, pot spune ca ma pot bucura cu adevarat de efectele lui asupra tenului meu. Este un fond de ten fluid, cu acoperire medie spre mare. Poate fi folosit pentru toate tipurile de ten, oferind astfel un aspect natural si luminos. Eu am un ten uscat, sensibil, iar hidratarea de 24h, pe care o promite, are efecte benefice asupra tipului meu de ten. Cu Dermablend de la Vichy reusesc sa imi acopar intr-un mod foarte natural roseata si unele cicatrici inestetice. Are o rezistanta de pana la 16 h pe care o pot confirma. Imi place foarte mult faptul ca textura lejera a produsului imi lasa tenul sa respire. Dupa ce foloseam alte fonduri de ten, ma confruntam cu mici probleme ale tenului, chiar si cu acnee. Cu Dermablend ma inteleg de minune in ceea ce priveste acneea, chiar pot spune ca nu am mai avut nici un fel de probleme de cand am inceput sa il refolosesc.

In momentul aplicarii fondului de ten de la Vichy, textura devine mai fluida, fiind foarte usor de intins. Imi place foarte mult aspectul mat pe care il ofera tenului,  fara a conferi luciu sau efect de “masca”. Imperfectiunile sunt acoperite uniform, fara a incarca tenul si fara a scoate in evidenta ridurile de expresie sau cele datorate varstei. Ce imi place si mai mult la acest produs este faptul ca nu prezinta parfum si are SPF 35, protectie de care avem nevoie in orice perioada a anului, nu numai pe timpul verii. Pentru aplicarea fondului de ten folosesc o pensula speciala. Eu am achizitionat produsul la un pret foarte bun de 72,50 lei, din Bebe Tei.

Fond de ten Vichy – Dermablend
Etichetat pe:            

Un comentariu la „Fond de ten Vichy – Dermablend

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *