Ieri, 4 iulie 2018, mi-am petrecut ziua alaturi de persoane dragi mie la mare, pe Plaja Sensiblu din Mamaia. Am plecat din Bucuresti in jurul orei 08:00 si am ajuns pe plaja dupa cateva ore. Vremea superba a tinut cu noi, iar ziua petrecuta la mare a fost de vis. Fetele de la Sensiblu ne-au intampinat cu o multime de cadouri.

Am facut cunostinta cu foarte multe produse noi, special concepute pentru plaja si pentru ingrijirea pielii dupa expunerea la soare. Avene, L’erbolario, Trussa si Apivita sunt brand-urile care m-au rasfatat cu produse numai bune pentru vacanta ce urmeaza. Pe langa aceste produse, am primit si un cosulet de plaja superb. Plaja Sensiblu este atat de frumos organizata, incat nici nu stiam in ce loc sa mai fac poze. Leaganul Sensiblu decorat cu flori albe a fost atractia principala a plajei. Fetele s-au putut delecta la Zumba, clase care au fost organizate in mai multe intervale de timp. Barul de pe plaja Sensiblu ne-a bucurat cu limonada proaspata, cocktail-uri si multa, multa voie buna.

Cei de la Farmacia Sensiblu au un loc special amenajat in care se pot testa produse din brand-urile mentionate anterior. Am testat si eu noutatile lor si abia astept sa le introduc in rutina mea de ingrijire. Voi reveni cu pareri despre fiecare produs testat. Pe Plaja Sensiblu, localizata in Mamaia, in apropiere de Hotel Flora, gasiti teren de volei, beach bar, 400 de sezlonguri, loc de joaca pentru copii si un loc special amenajat unde puteti incerca produse numai bune pentru zilele calduroase de vara.

Plaja Sensiblu din Mamaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *