Pe data de 15 mai, a fost lansat in Romania conceptul de HAIR SPA, concept creat de René Furterer, pionier în domeniul uleiurilor esențiale și al extractelor din plante. Am fost invitata la acest eveniment pentru a descoperi produse minune pentru ingrijirea parului. Vedeta serii a fost produsul Complexe 5, concentrat din uleiuri esențiale ce stimulează microcirculația de la nivelul scalpului, curăță în profunzime. 53% uleiuri esențiale de portocală și lavandă. Secretul René Furterer pentru un par sănătos – Complexe 5 – începe ritualul prin stimularea scalpului cu Complexe 5 concentrat din plante, produsul emblematic al brandului. Acest fluid concentrat stimulant din plante, un elixir bogat în uleiuri esențiale, activează microcirculația de la nivelul scalpului și intensifică acțiunea altor produse de îngrijire. Aplicarea concentratului Complexe 5 este pasul esențial în cele mai multe ritualuri și reprezintă o oportunitate pentru un masaj relaxant al scalpului. Mirosul este de vis. In momentul in care il aplic, ma simt de parca as fi intr-un lan de lavanda. 

Am primit in cadrul evenimentului, pe langa produsul Complexe 5, un sampon si o masca pentru par din gama Karité Hydra. Pot spune ca am inceput, cu aceasta ocazie, un ritualul de hidratare pentru părul meu uscat. Folosesc cele trei produse de o luna, iar rezultatele incep sa se observe. In primul rand, masca de par, folosita impreuna cu samponul, imi hidrateaza parul atat de bine incat nu mai am nevoie de un alt ulei hidratant. Am un par foarte uscat, despicat si in acelasi timp textura firului de par este foarte groasa. Am observat o imbunatatire, parul meu devenind din ce in ce mai matasos si mai stralucitor. 

Aplic produsul Complexe 5 o data pe saptamana si ma bucur de mirosul lui special. O sa il folosesc in continuare, o perioada mai lunga si voi reveni cu pareri despre beneficiile lui asupra scalpului, dupa cum afirma si René Furterer, un inovator în domeniul îngrijirii părului: “Părul frumos crește pe un scalp sănătos, precum o plantă într-un sol fertil.”
Produsele René Furterer sunt disponibile în farmacii.

René Furterer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *