Cu ceva timp in urma, am primit spre testare cea mai interesanta noutate BARZA. Este vorba de Plasturii BARZA impotriva durerilor mentruale, o inovatie pentru zilele mai putin placute. Una din doua femei se confrunta cu acest disconfort luna de luna, iar doua femei din zece acuza dureri severe. Pot spune ca durerile pe care le simt in aceasta perioada a lunii sunt chiar severe timp de doua zile. Pentru ameliorarea durerilor folosesc cele mai puternice antiinflamatoare (Ketonal, Tador, Aulin etc), medicamente care fara un pansament gastric ar provoca dureri la nivelul stomacului. 

O alta metoda pentru ameliorarea durerilor menstruale este furnizarea unei surse de caldura, pozitionata la nivelul abdomenului inferior. Cateodata chiar si cand stau cu apa fierbinte pe zona dureroasa, durerea se amelioreaza, iar atunci cand nu este severa, chiar dispare.

 

Plasturii BARZA impotriva durerilor manstruale pot spune ca m-au salvat. Au inlocuit perfect medicamentele puternice pe care eram nevoita sa le administrez ori de cate ori simteam ca durerea incepe sa se instaleze. De exemplu, o capsula de Ketonal imi ameliora durerea pana la 6 ore, dupa care, aceasta revenea din nou si era nevoie de alt medicament pentru durere. Cum am spus si mai sus, in cazul meu, durerea persista in primele doua zile.

Am primit un kit BARZA chiar inainte de perioada neplacuta a lunii si am avut norocul sa pot testa plasturii in zilele cu durere severa. Am aplicat un plasture pe zona dureroasa, direct pe lenjeria intima, o perioada de pana la 12 ore. Dupa ce l-am aplicat, in cateva minute am inceput sa simt cum se incalzeste zona si cum durerea incepe sa se diminueze. Caldura terapeutica pe care o furnizeaza plasturele se datoreaza ingredientelor pe baza de carbune activ. Dupa o jumatate de ora, am simtit cum durerea a disparut complet. Pot spune ca si in momentul in care  optam pentru Ketonal, tot in jumatate de ora disparea durerea, deci plasturii au avut o eficienta la fel de mare precum un medicament puternic. Inovatia celor de la BARZA imi protejeaza stomacul de antiinflamatoarele puternice si imi amelioreaza durerea intr-un mod natural si placut.

In kit-ul BARZA am primit si alte lucruri roz pentru rasfat. 


Pe langa Plasturii impotriva durerilor menstruale, BARZA lansează o aplicație de monitorizare zilnică a variațiilor hormonale care pot influența starea fizică și emoțională a femeilor pe parcursul unui ciclu menstrual. 

Prin introducerea unor date ca data de început a ultimului ciclu, durata ciclului menstrual și durata menstruației, aplicația BARZA oferă informații personalizate și recomandări zilnice privind activitățile, alimentația sau produsele care pot ajuta femeile să treacă mai ușor peste disconfortul anumitor perioade ale lunii. Aplicatia BARZA are rolul de calendar digital pentru monitorizarea variațiilor hormonale pe parcursul ciclului menstrual și, în plus, este și un calendar suport pentru femeile care își doresc un copil.

Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS și poate fi descărcată gratuit, iar Plasturii BARZA impotriva durerilor mentruale se gasesc in hipermarket-uri, farmacii. 

BARZA-Plasturi impotriva durerilor menstruale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *