Astazi v-am pregatit un articol cu totul diferit, un articol de fashion in care va prezint o tinuta speciala. Spun “speciala” pentru ca rochia este in editie limitata, este o piesa vestimentara aparte a brand-ului Mathilde. Un brand romanesc, special, definit prin detalii lucrate manual. Veti observa ca materialul fiecarui  produs prezinta broderie lucrata manual, elemente care transforma o bluza simpla sau orice alta piesa vestimentara, intr-un element cheie, care ne scoate din anonimat.

”Vedeta” articolului de astazi este o rochie din catifea care prezinta  in partea de jos un model superb, cusut manual. In opinia mea, poate fi purtata la un eveniment special, seara. Este creata dintr-un material atat de fin si atat de elegant incat aceasta rochie ar eclipsa seara. M-a incantat foarte mult si broderia aplicata delicat si atent. Ma duce cu gandul la o rochie de epoca, o bijuterie din garderoba oricarei femei. Am facut si cateva fotografii purtand “bijuteria” Mathilde, care sper ca va vor introduce intr-o lume desprinsa din povesti.

Din pacate, rochia prezentata anterior nu se gaseste pe site-ul oficial Mathilde, dar o puteti gasi in magazinul Mathilde de pe Calea Dorobanti nr.126-130.

Rochia “bijuterie” – Mathilde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *