SENSAI Cosmetics este un brand care se gaseste exclusiv in magazinele Douglas. Cu venirea primaverii, brand-ul SENSAI ne rasfata cu noutati atat pentru produsele de ingrijire, cat si pentru produsele de make-up. Una dintre noutatile din primavara anului 2018 este SENSAI Cellular Performance Wrinkle Repair Essence. Este un produs a carui textura matasoasa are o esenta bogata care ajuta la reducerea vizibila a liniilor fine si a ridurilor. Acest produs ajuta la umplerea ridurilor din interior, imbunatatind in acest timp calitatea si cantitatea colagenului. Noul produs SENSAI este perfect pentru a obtine un ten ideal, neted si elastic.

Un nou produs de make-up SENSAI Cosmetics este fondul de ten pudra TOTAL FINISH. Este un fond de ten usor de folosit care ofera pielii o stralucire naturala. Hidrateaza intens pielea si ofera in finisaj de lunga durata. Acest produs poate fi folosit singur sau impreuna cu un fond de ten lichid. Vine insotit de un buretel in forma de semiluna cu ajutorul caruia aplicarea fondului de ten va fi o adevarata placere.

 

Cel de-al doilea nou produs de make-up al brand-ului SENSAI este Highlighting Concealer. Un corector si iluminator cu Silky Botanical EX care are o textura cremoasa, usoara si proaspata, ce hidrateaza intens zona de contur a ochilor. Produsul prezinta si o pensula moale si flexibila care ofera  o aplicare usoara pe zonele inguste si laterale ale fetei. Cu ajutorul pensulei, produsul ofera o acoperire graduala in functie de nevoi, fiind ideal pentru un retus in timpul zilei.

 

Noutati Sensai Cosmetics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *