Din data de 20 martie, din magazinele Melkior, poate fi achizitionat un nou kit de manichiura, kit-ul Pink Touch. Nu este un kit obisnuit, deoarece, cu ajutorul acestuia, femeile pot obtine o manichiura care salveaza vieti. 

Fundatia Renasterea impreuna cu Melkior au creat acest kit de manichiura, pentru a le aminti femeilor de ritualul mai putin cunoscut: auto-examinarea lunara a sanilor. Este un reminder pentru auto-examinare, dar si pentru efectuarea periodica a controalelor medicale.

Kit-ul “Pink Touch” contine doua oje(oja lucioasa Pink Touck si oja lucioasa Pink For Life), un lac de baza si protectie 2 in 1 si un set pentru decor adeziv pentru unghii Pink Touck. Fiecare produs in parte poate fi achizitionat si separat, iar, pe langa produsele mentionate, din magazinele Melkior, se poate achizitiona si pila cu 2 fete Pink Touch. 

Persoanele care aleg sa poarte aceasta manichiura simbol  primesc un discount de 15% pentru o mamografie in Centrul Medical de Excelenta Renasterea.

 

Produsele despre care v-am vorbit in acest articol se gasesc in magazinele Melkior, dar si online, pe site-ul oficial Melkior .

Pink Touch-Melkior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *