Luni, 5 martie, am participat la un workshop Inglot sustinut de trainer-ul Mihaela Papa. Sunt foarte pasionata de cosmetice si iubesc sa ma fardez, sa aflu cat mai multe detalii despre machiaj si sa invat zi de zi noi trucuri pentru a imi dezvolta aceasta pasiune. In cadrul acestui workshop intitulat “Wing it like a PRO” am avut ocazia sa invat foarte multe lucruri, inca nestiute, despre eyeliner.

Prima demonstratie pe care trainer-ul Mihaela Lupu ne-a prezentat-o a fost “Classic” eyeliner, mai exact, trasarea eyeliner-ului intr-un mod foarte simplu, elegant si usor de realizat. Ce mi s-a parut foarte interesant a fost faptul ca dintr-o linie foarte simpla de eyeliner, totul s-a transformat intr-un machiaj special, potrivit pentru o sedinta foto.

Cea de-a doua demonstratie a fost “Pin-up”. Un machiaj foarte elegant, care scoate in evidenta forma ochilor si care poate fi purtat seara, la o petrecere sau la un eveniment important. Acest tip de eyeliner se potriveste perfect cu buze nude.

In a treia demonastratie, trainer-ul Mihaela Papa ne-a prezentat un machiaj numit “Double-up eyeliner”. 

Ultima demonstratie a fost reprezentata prin machiajul “Smuggy eyeliner”, perfect pentru zi, iar in cazul in care este mai intens, machiajul poate fi purtat si seara. Acest tip de machiaj a fost realizat cu ajutorul unu creion de ochi khol maro. 

A fost o experienta extraordinara pentru mine sa pot afla “secrete” despre trasarea eyeliner-ului de la Mihaela Papa si sa imi pot aminti de momentele petrecute alaturi de  echipa Inglot prin diploma pe care am primit-o in cadrul acestui workshop. Evenimentul a avut loc in magazinul Inglot aflat pe Bulevardul Unirii 33. Am realizat si cateva poze cu produsele profesionale din magazin, pe care vi le rocomand cu toata increderea.

In cazul in care ati folosit produse Inglot sau aveti de gand sa va achizitionati anumite produse, astept parerile sau intrebarile voastre

Workshop Inglot-Totul despre eyeliner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *