Astazi, vedeta articolului este paleta de la theBalm, Nude Tude. Este una dintre paletele de farduri preferate. Nuantele de nude, dar si cele de mov inchis, de negru fac ca aceasta paleta sa fie ideala atat pentru un machiaj de zi, cat si pentru un machiaj de seara.In primul rand, iubesc paleta Nude Tude pentru fardurile sidefate pe care le are. Sunt foarte pigmentate si cremoase, ideale pentru un machiaj rezistent si special. Folosesc aproape zilnic nuantele „Snobby” si „Seductive”, iar nuanta „Stubborn” o folosesc chiar ca inlocuitor al iluminatorului. Pentru un machiaj de seara am folosit nuantele „Sexy”, „Silly”, „Sleek” si „Serious”. In cazul in care aplicati si o baza de machiaj, inainte de aplicarea fardului, nuantele vor fi mai pigmentate si mai rezistente. Am realizat si un machiaj simplu, de zi, folosind cateva nuante din aceasta paleta. In coltul intern al ochiului, am aplicat „Snobby”, iar pe pleoapa, am aplicat mai intai nuanta „Sexy” si am estompat cu „Stand-offish”. Foarte difuz, am aplicat in coltul extern al ochiului si la baza genelor nuanta „Silly”.Pentru sprancene, am folosit Gimme brow volumizing eyebrow gel de la Benefit Cosmetics, iar pentru gene, am folosit un rimel de la Inglot, care ofera volum si alungire. Eyeliner-ul folosit este de la e.l.f, mai exact este vorba despre Precision Liquid.

Fondul de ten ales este de la Nyx Cosmetics, „Total Control Drop Foundation”, iar concealer-ul folosit este cel de la Maybelline, produsul minune „The Eraser Eye”(light).Iluminatorul este tot de la e.l.f, „Iluminator Baked”, iar pentru contur am folosit „Hoola Bronzer” de la Benefit Cosmetics. Pentru buze, am folosit un ruj lichid la Cupio, „Single Ladies”, unul dintre rujurile lichide mate din gama MUAH.

Fiind un machiaj simplu, natural, il port aproape zilnic, in functie de nuantele pe care aleg sa le folosesc pentru machiajul ochilor.

Am avut noroc si am cumparat paleta Nude Tude-theBalm din Marionnaud, la pretul de 55 lei, fiind la 50% reducere. Va las aici link cu produsul, pentru ca cei de la Marionnaud au reduceri la produsele theBalm foarte des si ar fi pacat sa ratati o reducere de 50% la aceasta paleta.

http://www.marionnaud.ro/marionnaud/machiaj/ochi/palete/paleta-de-farduri-nude-tude/p/BP_42520

Nude Tude – theBalm

11 gânduri despre „Nude Tude – theBalm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *