A mai ramas foarte putin pana la Craciun. Maine seara vine Mos Craciun. Tu ce cadou faci pentru cei dragi? Astazi, vreau sa va dau o idee minunata de cadou, un Advent Calendar de la NYX( Lippie Countdown). Mos Craciun a venit mai repede pentru ca cei de la NYX mi-au facut si mie, zilele acestea, un cadou minunat. Mi-au oferit 24 de zile pline de culoare si de frumusete, 24 de zile in care pot folosi cate un ruj diferit in fiecare zi.

1.Matte Lipstick(Eden)– este un ruj solid mat, pigmentat si hidratant.2.Liquid Suede(Soft-spoken)– este un ruj lichid cu mat, cremos, pigmentat si foarte rezistent.3.Simply Vamp(She Devil)– este un creion cremos pigmentat cu rezistenta medie4.Liquid Lipstick Lingerie(Push-up)– un ruj lichid mat, nude, foarte rezistent5. Soft Matte Lip Cream(Paris)– un ruj lichid cremos, mat, pigmentat, cu rezistenta medie6.Butter Lipstick(Seashell)– este un ruj foarte hidratant, usor pigmentat7.Intense Butter Gloss(Berry Strudel)-este un gloss intens pigmentat, foarte hidratant si rezistent8.Butter Gloss(Creme Brulee)– este un gloss hidratant care ofera buzelor stralucire 9.Matte Lipstick(Up The Bass)-este un ruj solid mat, pigmentat si hidratant10.Liquid Lipstick Lingerie(Corset)-un ruj lichid mat, nude, foarte rezistent11.Soft Matte Lip Cream(Sao Paulo)– un ruj lichid cremos, mat, pigmentat, cu rezistenta medie12.Matte Lipstick(Indie Flick)-este un ruj solid mat, pigmentat si hidratant13.Liquid Suede(Vintage)-este un ruj lichid cu mat, cremos, pigmentat si foarte rezistent14.Butter Lipstick(Root Beer Float)-este un ruj foarte hidratant, usor pigmentat15.Butter Gloss(Raspberry Tart)-este un gloss hidratant care ofera buzelor stralucire 16.Liquid Lipstick Lingerie(Embellishment)-un ruj lichid mat, nude, foarte rezistent17.Simply Red(Russian Roulette)-este un creion cremos pigmentat cu rezistenta medie18.Liquid Suede(Stone Fox)-este un ruj lichid cu mat, cremos, pigmentat si foarte rezistent19.Soft Matte Lip Cream(Copenhagen)– un ruj lichid cremos, mat, pigmentat, cu rezistenta medie20.Matte Lipstick(Shochinh Pink)-este un ruj solid mat, pigmentat si hidratant21.Liquid Lipstick Lingerie(Exotic)-un ruj lichid mat, nude, foarte rezistent22.Intense Butter Gloss(Tres Leches)-este un gloss intens pigmentat, foarte hidratant si rezistent23.Butter Gloss(Sugar Cookie)-este un gloss hidratant care ofera buzelor stralucire 24.Butter Lipstick(Ripe Berry)-este un ruj foarte hidratant, usor pigmentatToate cele 24 de rujuri sunt in varianta mica, dar pot fi achizitionate si separat, in varianta mare.

Advent Calendarul poate fi achizitionat online, pe acest site: https://makeupshop.ro/pagina/produs/categorie/buze/luciu-de-buze/produs.7737-set-rujuri-nyx-professional-makeup-lippie-countdown-advent-calendar sau direct din magazinele NYX, pretul fiind redus la 179 lei.Craciun fericit!!!

Advent Calendar NYX(Lippie Countdown)

7 gânduri despre „Advent Calendar NYX(Lippie Countdown)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *