Cei de la Melkior Professional m-au surprins si de aceasta data cu o noua lansare, mai exact, este vorba despre noua paleta pentru machiajul smokey eyes: “Just Smoke It”.Aceasta paleta contine trei nuante diferite de farduri, un creion negru pentru conturul ochilor si un rimel pentru extra volum.De la stanga la dreapta nuantele fardurilor sunt: Black Velvet, Chocolate si Diaphane. Primele doua sunt farduri mate, iar ultima nuanta este sidefata, un alb perlat care se vede superb.Aceasta paleta este special conceputa pentru a putea realiza un machiaj indraznet de seara, un smokey eyes perfect. Nuanta Black Velvet, nelipsita dintr-un machiaj smokey, se completeaza perfect cu nuanta Chocolate, o nuanta perfecta de lila. Dupa parerea mea, nuanta Diaphane poate tine locul unui iluminator. Este un alb perlat atat de frumos, incat l-as folosi ori de cate ori ma fardez.Creionul negru si rimelul pentru extra volum sunt elementele de baza ale machiajului smokey eyes.Cei de la Melkior au inserat in interiorul cutiei si modul in care pot fi folosite elementele paletei de farduri , astfel incat rezultatul final sa fie la fel ca al unui make-up artist.Cutia este foarte practica, astfel, intr-o calatorie, este perfecta pentru machiajul de seara,dar si pentru un machiaj simplu din timpul zilei.Pentru un machiaj de zi, as folosi nuantele Chocolate,Diaphane si rimelul pentru extra volum.Cu siguranta este una dintre paletele mele preferate. Iubesc nuantele de mov, si, cum spuneam si mai sus, nuanta Chocolate este foarte speciala, un lila care are tenta de gri.

Puteti achizitiona aceasta paleta din magazinele Melkior Professional, dar si online: https://www.melkior.ro/paleta-smokey-eyes_p6164.

P.S: Doar azi(18.10.2017) aveti o reducere de 40% la noutatile Melkior, deci si aceasta paleta poate fi achizitionata cu 59,94 lei(pret redus de la 99,90lei).

Smokey eyes look- Melkior Professional
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *